www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Детройт 2018: Hyundai отново подсказва за новия Veloster (LIVE STREAM - 15.01)

12.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Georgi Ivanov | 1285 прочитания
A+ | A-

Обновеният Hyundai Veloster ще бъде представен в понеделник на автосалона в Детройт, но корейската марка реши отново да подскаже за това как ще изглежда моделът. Публикуването на снимка в Twitter, от която ясно се вижда оформлението на предницата, фаровете и предните калници, както и агресивните въздухозаборници под предната броня, се оказа приятна изненада за феновете, а със сигурност трябва да обърнем внимание и на новата форма на радиаторната решетка, която всъщност ще е акцентът в предницата на колата.

От Hyundai не уточниха, че това е Veloster, но с оглед на публикуваните досега тийзъри на модела, едва ли някой би могъл да се заблуди. Въпреки обновяването, Veloster ще запази физиономията си от предишното поколение, но интериорът му ще предложи сериозни промени.

Естествено, рендърът на интериора на Veloster е доста смело предположение, но посоката е тази – сериозен по размери дисплей на инфотейнмънт системата, минимализиране на бутоните по централната конзола и търсене на по-смели форми при оформлението на цялото пространство в купето.

Дали това е така, ще разберем в понеделник в Детройт:

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ