www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Детройт 2018: Honda показва конкурент на хибридния "Приус" (видео)

12.01.2018 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: Jordan Lukanov | 1496 прочитания
A+ | A-

Honda окончателно разсекрети своя компактен седан Insight с хибридна силова установка, който ще излезе на пазара в САЩ още през лятото на тази година. Световната премиера на екологичното возило е насрочена за 15 януари в рамките на Автосалон Детройт 2018.

И независимо, че Honda Insight ще получи приставката Protype това на 90% ще си бъде сериен екземпляр. Новото поколение "Инсайт" е изградено върху основата на модела Civic, като и архитектурата на купето изцяло напомня донорската машина.

Само линията на покрива е по-полегата в услуга на аеродинамиката. Honda Insight е получил индивидуално оформление на предната и задната част на тялото със собствена оптимална оптика и пластмасови брони. В интериора централно място заема 8-инчов тъчскрийн за медийния комплекс с Apple CarPay и Android Auto, както и Wi-Fi.

Новият Honda Insight ще се оборудва с хибридна установка от трето поколение, която включва 1,5-литрова бензинова "четворка", елмотор и литиево-йонна батерия. Параметри за мощността засега не се разкриват, но от Хонда обещават нисък разход на гориво - по-малко от 4,5 л на 100 км.Тагове: Детройт Honda конкурент хибрид Приус видеоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ