www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Продават лимузината ЗИЛ "Монолит", която Путин не хареса

26.12.2017 | Авто новини: Клюки » Клюки | Автор: Jordan Lukanov | 1179 прочитания
A+ | A-

В руските медии се появи обява за продажбата на правителствения автомобил ЗИЛ-4112Р за ВИП персони, който обаче не беше харесан преди 5 години от президента на Русия Владимир Путин. Към момента уникалната лимузина е оценена на 70 000 000 рубли (малко над 1 милион евро).

Луксозната кола е разработена през 2012 г. и носи кодовото име "Монолит". Тогава се появяват и съобщенията, че с лимузината е запознат лично Путин, който открива в нея редица недостатъци.

ЗИЛ-4112Р "Монолит" е оборудван със 7,7-литров бензинов V8 двигател с алуминиев блок цилиндри, произвеждащ 400 к.с. и 610 Нм въртящ момент. Моторът работи съвместно с 5-степенна автоматична скоростна кутия.

"По своя разкош и комфорт автомобилът превъзхожда всички подобни лимузини, включително Кадилак, Майбах и Ролс-Ройс. Той притежава всички очаквани и неочаквани опции за приятно изкарване на времето" - отбелязва се в описанието на лимузината. Така в оборудването на шествратия автомобил влиза двузонен климатик, седалки с електрически регулировки, бар, хладилник, телевизор и аудиосистема. Салонът е изработен от светла кожа и натурално дърво.Тагове: ЗИЛ лимузина търг аукцион Владимир ПутинНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ