www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Официално: Михаел Шумахер се възстановява, но бавно

27.12.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 21022 прочитания
A+ | A-

В петък се навършват четири години от тежкия ски инцидент на Михаел Шумахер, след който 7-кратният световен шампион във Формула 1 прекара 6 месеца в кома и претърпя няколко животоспасяващи операции.

Информация за състоянието на Михаел и възстановяването му, като от известно време той си е у дома до Женевското езеро, се появява изключително рядко, а съпругата му Корина и мениджърът на пилота Сабине Кем обясняват това с опазването на личния живот на пилота.

Сега обаче Кем, която дълги години беше говорител на Михаел, реши да зарадва феновете на легендата на Ferrari с малко, но положителна информация.

„Винаги, когато се появи някаква информация за състоянието на Михаел, на секундата стартират интерпретации и след това слуховете заливат цял свят – обясни Кем. – В действителност, Михаел ще възстановява, има прогрес, но това се случва бавно.

„Михаел винаги е искал да има граница между личния и професионалния му живот. И никога не е отстъпвал от тези свои виждания – нито един журналист не е имал личния му телефонен номер, нито един фотограф не е стъпвал в дома му. Сега ние действаме по същия начин.”

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4