www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Рекордна конкуренция за шампиона Иван Влъчков този уикенд

16.11.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: | 1236 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Рекордна за сезона конкуренция от 16 пилоти в серия Туринг очаква Иван Влъчков на Писта „Диамо” на трасето в Серес, Гърция, където идния уикенд ще се състои последният кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

18-годишняит пилот с Honda Civic си осигури титлата след победа в предния кръг в Бургас, но въпреки това ще се бори за нов успех в шампионата, където до момента има 4 победи от 4 старта.

На пистата в Серес обаче няма да му е никак лесно, като сред съперниците му личат имената на ветерана Стоян Апостолов с Honda Civic, Станислав Паришков с Opel Kadett и Красен Василев с Renault Clio.

Освен това ще има и много местни пилоти – Милтос Аглополос, Димитрис Зоидис, Джианис Каснтополос, Константинос Атматидис, Михалис Ставридис, Василис Тасос и др.

Миналия уикенд именно на Серес Влъчков навъртя близо 300 км с болида Sin Car R1 на Росен Даскалов като сериозна тренировка за предстоящото състезание

„Доволни сме, че тренирахме в Серес миналата седмица, защото очаквахме, че ще има голяма конкуренция, заяви Влъчков. – Не мога да кажа дали трасето ни подхожда, тъй като за последно сме карали на него със състезателната кола през 2015 г., а тя се е променила доста от тогава.“

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4