www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Зов за безопасност от Загорка: Пийте безалкохолна бира, ако ще шофирате

09.11.2017 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: Jordan Lukanov | 664 прочитания
A+ | A-





За пивоварна „Загорка“ безопасността е на първо място. Затова, водещият пивовар в страната, реализира инициатива насочена към безопасното транспортиране след употреба на алкохол. Компанията подари през месец октомври в определени заведения, възможност на всички дошли със собствен автомобил и консумирали напитки от портфолиото на ЗАГОРКА, да използват услуги на професионални шофьори, които да ги закарат безплатно и безопасно до дома им на територията на София.

Кампанията обхвана някои от най-популярните заведения в столицата и всеки посетител, дошъл със собствен автомобил в заведенията, ангажирани с инициативата за отговорна консумация, получи талон за безплатно използване на услуга за извозване до дома при поръчка на бира и по този начин направи вечерта си по-спокойна и безопасна. Клиентите оцениха предоставената им възможност и се възползваха от услугите на шофьорите от компания, която предоставя такъв тип услуга.


„С тази активация, целта на ЗАГОРКА е отново да привлече внимание към отговорното поведение, когато сядаме зад волана. От нас зависи да не консумираме алкохол, когато ни предстои да шофираме, като нашето решение е когато консуматорите ни искат да се насладят на любимото пиво, да изберат такова с 0.0% съдържание на алкохол или да се възползват от услугите на компаниите, които ще осигурят безопасното им транспортиране до дома. Вярваме, че поставянето на безопасността на първо място и поведението на пътя е лична отговорност с обществена значимост“, споделя  Никос Зоис, изпълнителен директор на „Загорка“ АД.

Отговорната консумация е приоритет в социалната корпоративна политика на водещия в страната пивовар „Загорка“, наред с други ключови области на устойчивото развитие като: опазване на водните ресурси, намаляване на въглеродните емисии, устойчиви ресурси, здраве и безопасност, и подкрепа на местната общност.



Тагове: Алкохол бира безопасност Загорка шофьор







Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ