www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Розберг: За мен е комплимент, че Люис помни конфликтите ни в тима

07.11.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Georgi Ivanov | 1144 прочитания
A+ | A-

Бившият световен шампион във Формула 1 Нико Розберг заяви, че приема като „комплимент” коментарите на Люис Хамилтън, че отношенията им като съотборници в Mercedes са били „негативни”.

Нико и Люис се бориха един срещу друг в три поредни сезона за титлата, като на два пъти – през 2014 и 2015 надделя Хамилтън, а през 2016 титлата взе Розберг.

Наскоро Хамилтън разказа, че отношенията му с Нико са били трудни, двамата записаха няколко удара на пистата в хода на тези три сезона, а британецът призна, че отказването на Розберг от спорта е подобрило атмосферата в тима.

Сега Нико припомни цитат от изказването на Хамилтън, където той описва отношенията между двамата пилоти като „буря със силен заряд, която току-що е влетяла в стаята”.

„Приемам това определение на Люис като комплимент”, допълни Нико.

Двамата бяха приятели и съперници от деца, още от времето, когато са се състезавали в картинга, но между 2014 и 2016 отношенията им се влошиха достатъчно, че да не си говорят, а Люис обясни, че двамата вече не са приятели.

Розберг допълни, че няма да има проблем да „поговори нормално” с Люис, след като двамата вече не са съперници на пистата и допълни, че винаги го е уважавал и „няма нищо лично” срещу британеца.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ