www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

2 премиери за четвърт век "Еуратек", БГ вносител на Škoda Auto

10.10.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 3692 прочитания
A+ | A-

На 10.Х.2017 "Еуратек" oтбеляза 25-годишния си юбилей с пищно тържество за своите клиенти, партньори и служители в зала „Рейнбоу Плаза“, София. Компанията използва случая, за да покаже и най-новото попълнение в семейството на Шкода – компактния SUV ŠKODA KAROQ.

През тези години Еуратек ООД успя да реализира на българския пазар над 44 000 нови автомобила ŠKODA, да наложи марката сред българските потребители и да я превърне в една от най-желаните в бранша. Така, за последните 12 години журналистите от Прес Авто клуб България отличиха с най-значимата титла "Автомобил на годината“ 8 модела на марката ŠKODA.

Управителите на "Еуратек" Иван Тодоров и Роман Полак изразиха своята благодарност към клиентите, партньорите и служителите на компанията с които заедно са извървели този път към успеха и изразиха мотивацията си да продължат да развиват марката ŠKODA на пазара, посрещайки всички предизвикателства и новости в автомобилния бранш. По време на официалното събитие, управителите връчиха и почетни грамоти и юбилейни медали на представители на дългогодишния си партньор ŠKODA AUTO, както и на служители на Еуратек, които са били част от 25-годишната история на компанията, допринасяйки за нейния упех днес.

На събитието, на което присъстваха повече от 350 гости, бе показан и най-новият модел в гамата на ŠKODA – компактният кросоувър ŠKODA KAROQ, чийто дизайн и концепция следват философията на ŠKODA и новият им кристален дизайнерски език, повлиян от чешката традиция в стъклопроизводството. KAROQ идва със заявка да се превърне в новият любим автомобил за комфортни пътувания както в града, така и по по-предизвикателни терени, благодарение на задвижването 4х4.

С обширно вътрешно пространство, множеството хитри решения в духа Simply Clever, възможности за свързаност и разнообразие от двигатели, KAROQ е подходящ не само за семеен автомобил, но е и перфектно решение за бизнес автомобил.

Специалната изненада - представянето на спортната версия на Superb – Sportline, нажежи атмосферата и допринесе за още по-празнично настроение на гостите. Автомобилът се предстaвя за първи път на българския пазар, а експонатът на сцената бе в атрактивния златист цвят „Драконова кожа“.Тагове: Еуратек вносител Шкода Skoda Karoq SuperbНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ