www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Писта Бургас 2017: Публиката гласува за любимия си пилот

10.10.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Писта | Автор: Georgi Ivanov | 2807 прочитания
A+ | A-

Още по темата

Феновете на състезанието на затворен маршрут „Писта Бургас 2017”, което ще се проведе този уикенд ще могат да гласуват за любимия си пилот, а след финала на последната надпревара пилотът с най-много гласове ще получи награда от организатора за това първо място.

Бургазлии зарадваха публиката с някои изключително интересни идеи преди състезателния уикенд – освен гласуването, ще има и конкурс за най-хубава снимка от Писта Бургас, а сайтът на състезанието представя информация и подробности за предстоящия старт с каквито нито едно друго пистово състезание у нас не може да се похвали.

Отделно от това Писта Бургас ще опъне сериозно и носталгичната струна в душите на феновете с лансирането на Купа Лада – състезание, запазено само за руските автомобили, подготвени по изискванията за класовете от Х1 до Х3, като добрата новина за участниците е, че това състезание негоряемото бельо и системата HANS не са задължителни. Гумите, с които ще карат пилотите в Купа Лада също ще са свободни.

Писта Бургас е предпоследният кръг от националния шампионат на затворен маршрут, а на сайта на състезанието може да видите и виртуална обиколка на трасето.

Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ