www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Пебъл Бийч 2017: Фолксваген ще произвежда електрически микробус (+ много видео)

20.08.2017 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 3292 прочитания
A+ | A-

На дизайнерското автомобилно изложение Concours d’Elegance 2017 в Пебъл Бийч, Калифорния, Фолксваген обяви, че ще произвежда електрически микробуси на основата на концепта I.D. BUZZ. Този автомобил е призван да стане нова част от 70-годишната история на харизматичния микроавтобус Volkswagen Microbus и важен елемент в стратегията на компанията по създаване на електрически транспорт, в рамките на която до 2025 г. моделната гама ще включва 30 напълни електрически автомобили.

Електрическият фургон ще стане третия модел във фамилия I.D. и ще се появи в салоните на дилърите след 2022 г., когато ще бъде произведен едноименния електрически хечбек. А първи от семейството в продажба ще постъпи през 2020 г. компактният електрически кросоувър I.D. Crozz.

Серийната версия на миниелектробуса на VW ще се базира върху нова електрическа архитектура и ще включва такива дизайнерски находки, като трансформируем салон - седалките на водача и пътниците ще може да се преместват и завъртат, висока степен на автоматизация на шофирането (автопилот) и взаимодействие между автомобилите на пътя.Тагове: Пебъл Бийч Фолксваген VW Microbus електрически микробусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ