www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes X-Class идва у нас през ноември, близо два часа видео с пикапа

21.07.2017 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Jordan Lukanov | 3342 прочитания
A+ | A-

Първият пикап на Mercedes от новия X-Class ще се продава в България от ноември - едновременно с пазарната му премиера в Европа. Това съобщи на пресконференция в София Ролф-Юрген Заерле, изпълнителен директор и член на борда на директорите на новия генерален дистрибутор за България на Daimler Силвър Стар Моторс. Освен това, за края на годината е предвидена и БГ премиерата на обновената S-класа - фейслифт с 6-цилиндров редови двигател.

В зависимост от оборудването, Mercedes X-Class може да се подготви за различен тип употреба. В някои от версиите си пикапът е чисто работна кола, но при по-луксозните модификации може да бъде използван с много по-представителни цели.

Интериорът на пикапа е вдъхновен до голяма степен от леките коли на марката, като откриваме доста сходни елементи с други модели на Mercedes. Стандартно, в центъра на таблото ще се поставя 5.4-инчов дисплей, а срещу доплащане той може да се смени от по-голям 8.4-инчов екран.

При лансирането си, X-Class ще се предлага с три различни двигателя. Дизеловите опции имат мощност от 190 и 163 к.с., а единственият бензинов мотор към момента също предлага 163 к.с. И двата агрегата ще се предлагат със стандартна 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенен автоматик.

В средата на следващата година се очаква и по-мощна дизелова версия, която ще разполага с 3.0-литров мотор, мощност от 258 к.с. и пиков въртящ момент от цели 550 Нм. При пускането си на пазара пикапът ще се предлага с интелигентна 4х4 система 4MATIC, а догодина ще бъде лансиран и друго двойно предаване с още по-добри офроуд възможности.Тагове: Mercedes X-Class ноември пазар видео пикап Силвър СтарНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4