www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Dueler H/P Sport на Bridgestone в чисто новия SUV Alfa Romeo Stelvio

15.05.2017 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Jordan Lukanov | 1814 прочитания
A+ | A-

Bridgestone бе избран от Alfa Romeo да бъде доставчик на гуми за нейния първи премиум средноразмерен SUV. Създадени с технологията Run-Flat и проектирани за всички сезони, гумите Dueler H/P Sport на Bridgestone ще оборудват чисто новата Alfa Romeo Stelvio.

Dueler H/P Sport от Bridgestone е проектирана за шофьори на високоефективни кросоувъри, които желаят всесезонно ползване. Симетричното оформление на гумата и твърдите раменни блокове осигуряват прецизна реакция при управление.

Гумата се отличава с централни ребра със силно наклонени блокове и странични канали в рамото, за да подобри сцеплението, и дълбок профил, за да осигури всесезонно ползване през целия живот на гумата. Допълнителната сигурност на Bridgestone Run-Flat технологията ще позволи на шофьора да поддържа управлението на автомобила със спукана гума, да продължи да шофира до 80 км при 80 км/ч и да спре безопасно.

Гумите Dueler H/P Sport са разработени от Техническия център на Европа (TCE) на Bridgestone в Рим. TCE играе водеща роля в изследванията на материалите, дизайна на гумите, разработването и производството на прототипи и всички форми на тестване.

Bridgestone за Alfa Romeo Stelvio е продължение на дългогодишните отношения с италианския бранд, които започват преди около 25 години с гуми специфицирани за Alfa Romeo 155 и продължили с моделите 147, 156, 159. Неотдавна Bridgestone доставяше за Alfa Romeo Giulia гуми с ултрависоки характеристики Potenza S001 sport и всесезонни гуми EL450 с технологията Run-Flat.Тагове: Dueler Sport Bridgestone гума SUV Alfa Romeo StelvioНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ