www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Honda Motor Show в Интер Експо Център за четвърт век Хонда в България

11.05.2017 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Jordan Lukanov | 9767 прочитания
A+ | A-

През 2017 г. "Бултрако" отбелязва четвърт век история. Точно преди 25 години на столичния бул. „Раковски“ врати отваря първият шоурум на Honda в страната ни.

Днес марката предлага своите висококачествени продукти чрез дилърствата си у нас: "Бултрако Моторс София – Юг“, „Бултрако Моторс, клон София – Изток“, „Бултрако Моторс - клон Пловдив“ и „Бултрако Моторс – клон Варна“. Част от това голямо семейство са и партньорите на компанията в Стара Загора – „Ай Ем Ай“.

За празника си в България Хонда предоставя на клиентите си и партньорите си тридневно изложение под наслов „25 години Бултрако, 25 години Honda в България“ - Honda Motor Show. То отваря врати на 12 май в зала 5 на столичния Интер Експо Център на бул. „Цариградско шосе“ 147. Входът е свободен, а работното време в първите два дни ще е от 10:00 ч. до 20:00 ч. В неделя изложението приключва в 16:00 часа.

Дванадесет автомобила и около двадесет мотоциклета, както и аксесоари за тях и оригинални сувенири Honda ще могат да видят посетителите на шоуто. Специално за изложението гости от Honda Europe са Елън Ардийл, мениджър доставка резервни части и Енрике Нето, технически координатор дилърска мрежа на Honda в Европа.

Цели четири премиери са акцентите на изложението. За първи път в България ще бъдат представени десетото поколение на Honda Civic във версии хечбек и седан, подготвеното специално за годишнината ексклузивно издание на CR-V - Anniversary Edition, както и мотоциклетът от серия „адвенчър“ – X-ADV750. За посетителите ще има томбола с големи награди, възможност за тестови шофирания и детски кът, където малките ще получат първия си урок по безопасност на движение.

В "Бултрако" се гордеят, че днес са единственото представителство на автомобилна японска марка в страната ни, което работи директно с производителя. От 1995 г. отговаря и за вноса на мотоциклетите Honda. Днес „Бултрако“ АД е част от „Астреко Холдинг“, включващ и дилъството на Iveco - Astreco Trucks, оторизиран Bosch сервиз, център за Годишни технически прегледи и др.

През годините компанията оцеля и преодоля не една криза, придържайки се към мъдростта на основателя на марката, която представлява – Соичиро Хонда. Един от основните принципи в неговата философия е „Първо човека, после машината“.

Ключов неин постулат е и този на трите радости – радостта на съзиданието, на която се наслаждават нашите инженери, насладата от това да продаваме висококачествен продукт и третата е тази на човека, който изпитва задоволство от покупката на един отличен продукт. „Във всеки аспект от бизнеса си, трябва да намирате начин да осигурите радост за партньорите в начинанията си, защото, като подхождате именно така, ще доставите радост и на себе си“, гласи един от заветите на Соичиро Хонда.Тагове: Honda Motor Show Бултрако Интер Експо ЦентърНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ