www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

20 дамски екипажа в рали "Благовещение", което стартира на 25 март по жълтите павета

23.03.2017 | Авто новини: Авто Спорт » Рали | Автор: Jordan Lukanov | 2477 прочитания
A+ | A-

Традиционното дамско рали „Благовещение“, организирано от БФАС, ще стартира от 10:00 ч. навръх едноименния християнски празник - 25 март, на пл. „Княз Александър I“ в София. „ЕКО България“ ще подкрепи събитието, а бензиностанции на веригата ще бъдат включени в трасето и предизвикателствата на съботното състезание. Наградите за победителите, комплекти с продукти за автомобила, ще бъдат осигурени от най-висококачествената марка за авто козметика Turtle Wax.

В тазгодишното издание на дамското рали ще участват 20 екипажа. Състезанието ще започне с изпит по майсторско управление на затворено трасе. Единственият джентълмен на състезателното поле, който ще демонстрира професионални умения пред дамите, е автомобилният пилот Илия Царски.

След това дамите ще се включат в движението по градските маршрути в София и ще преминат през редица контролни пунктове. Докато карат из града те задължително трябва да спазват правилника за движение по пътищата и чрез образцовото си шофиране да се превърнат в пример за останалите шофьори.

Участието е с лични автомобили, разпределени в три класа: до 1600 куб. см, над 1600 куб. см и 4х4. Носителката на „Купа Благовещение“ ще бъде обявена след финалния скоростен етап на надпреварата, който предвижда равен старт за всички участнички.Тагове: Благовещение рали Илия Царски жълти паветаНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ