www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Фелипе Маса изпробва Jaguar C-X75

03.11.2015 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: Georgi Ivanov | 2165 прочитания
A+ | A-

Звездата на тима от Формула 1 Williams Фелипе Маса изпробва суперавтомобила на Jaguar – C-X75, който участва в новия филм от поредицата за Джеймс Бонд „Спектър”. Jaguar C-X75 беше представен в Мексико Сити малко преди състезанието за Гран при на Мексико, а събитието предхождаше премиерата на „Спектър” в Северна Америка – вчера филмът тръгна по екраните в Мексико Сити.

„Изключително вълнуващо е да съм зад волана на автомобил, използван в някои от ключовите каскади във филм за Джеймс Бонд – заяви Маса. – Williams беше партньор на Jaguar при създаването на C-X75 и това ми даде възможност да се докосна до проект, който не е част от Формула 1. Невероятно забавно и вълнуващо беше да карам суперколата Ягуар C-X75 на снимачната прощадка на „Спектър”, тук в Мексико Сити.”

В двадесет и четвъртия филм от поредицата за Джеймс Бонд, „Спектър”, Ягуар C-X75 е управляван от поредния враг на Агент 007 – Хинкс – в едно от най-емблематичните за цялата поредица преследвания с коли.

Шофираната от актьора Дейв Баутиста (Хинкс), суперкола C-X75, която се смята за най-съвършеният Ягуар произвеждан някога, е произведена специално за снимачните дейности чрез съвместната работа на Special Vehicle Operations на Jaguar Land Rover и Williams Advanced Engineering от Формула 1.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ