www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

CES 2016: В Лас Вегас Rinspeed вади концепта "Ʃtos"

10.10.2015 | Авто новини: Авто Продукти » Технологии | Автор: Jordan Lukanov | 722 прочитания
A+ | A-

Световната столица на хазарта и развлеченията Лас Вегас е известна и с домакинството на изложението за високи технологии и електроника CES. Следващото издание на Consumer Electronic Show е от 6 до 9 януари 2016 година.

В рамките на това шоу ще се състои премиерата на хибридния спортен концепт Rinspeed Ʃtos. Босът на швейцарската компания Франк М. Риндеркнехт, който е и "мозъкът" на нестандартните возила от Rinspeed, съобщи, че това ще бъде първият световен дебют за негови коли извън Швейцария. Обикновено тези презентации се провеждат изключително по време на автомобилните изложения в Женева.

Според шефа на Rinspeed, основните иновации в бъдеще ще дойдат от дигиталното пространство. Ето защо всички големи производители и доставчици се стремят да присъстват на CES Consumer Electronic Show.

22-ият концепт на Rinspeed - Ʃtos, е развитие на актуалната мега тема за "коли бе шофьори" с редица вдъхновяващи и емоционални идеи, като: интуитивен адаптивен автопилот - способен на обучение, уникален инфотейнмънт - осигуряващ идеално развлечение, свързаност и максимална безопасност. Интересна подробност е оборудването на Rinspeed Ʃtos, което включва актуалните мултимедийни дронове - хеликоптерна площадка за един дрон е отделена върху задната част на концептуалния автомобил.

Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

FIAT/2017/FiatTipoHD.mp4