www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Audi застана зад юбилея на регата "Кор Кароли" (+ видео)

19.08.2015 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 1984 прочитания
A+ | A-

На 14 август финишира първата надпревара с маршрут Варна- Св.Влас, която се провежда под флага на Ауди. Освен партньор на юбилейното издание на ветроходното състезание, автомобилната марка ще е официален спонсор чрез дилърството Порше Варна.

Материалните награди на победителите в този оспорван етап ще бъдат връчени от управителя на продажбено-сервизния комплекс Стефан Доков.

„Представянето ни прекрачва рамките на стандартното рекламно присъствие и включва тестово шофиране с актуална флота от четири автомобила Audi. По време на регатата марката ще представи и премиерния Audi Q7 – емблематичен SUV модел с революционни и авангардни технологии и асистентни системи“, сподели Стефан Доков.

Всички любители на ветровете, спортния дух и предизвикателствата бяха поканени на морско тестово шофиране по време на вечерта на Audi на пристанище "Марина Диневи" в Св. Влас на 14 август. Тези, които не успяха да присъстват на събитието, могат да се потопят в атмосферата на надпреварата чрез специално видео, подготвено от Audi - "В търсене на перфектния кадър".


Още по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ